VILLKOR SERVICE

villkor för service i verkstad

Tider

Cyklar servas i våra verkstäder på vardagar. Du lämnar och hämtar din cykel under butikens öppettider som du hittar här. Din cykel skall lämnas senast dagen innan den skall servas och du kan hämta den så fort du fått ett SMS av oss där vi meddelar att cykeln är klar att hämtas. Vi kan ta ut en avgift för cyklar som inte hämtas ut inom 2 veckor eller inom rimlig tid efter service.

Bokning och service

Du kan boka din service här på vår webbplats. Efter bokningsförfrågan meddelar vi dig med en bekräftelse på din bokning eller kontaktar dig för ändring av bokningen.

VI SPARAR DINA UPPGIFTER

För att kunna hjälpa dig med din cykel behöver vi spara ditt namn, telefonnummer, e-postadress och uppgifter om vilken cykel du lämnar på service. Läs mer om vår integritetspolicy här.

rengör din cykel

Vi har utbildad personal i våra verkstäder som professionellt kan bedöma skicket på din cykel. För att arbetsmiljön skall vara god och att vi skall kunna göra ett bra arbete med din cykel är det viktigt att cykeln är rengjord innan den servas eller repareras.

Glöm inte batterinycklar till Elcykel

Service av elcyklar omfattar även kontroll av elsystem. Se till att cykeln är laddad och att du lämnar eventuella nycklar till batteri tillsammans med cykeln.

PRISER

Servicepriser på cykelgiganten omfattar endast arbetskostnader. Servicepriser omfattar inte kostnader för reservdelar.